Tips om het meeste uit een stage in China te halen

//Tips om het meeste uit een stage in China te halen

Tips om het meeste uit een stage in China te halen

Een stage biedt een geweldige mogelijkheid om een ​​bepaald dossier te testen, vaardigheden te ontwikkelen en uw netwerk uit te breiden om een ​​fulltime baan te krijgen bij uw gewenste organisatie. Hieronder staan ​​enkele tips om je te helpen het meeste uit je stage te halen.

Zie je collega’s

Je zou je collega’s op je afdeling moeten zien. Bij een ontmoeting met elke medewerker wordt aangegeven welke taken ze uitvoeren. Als u het goed doet, zullen uw werknemers en supervisor onder de indruk zijn en heeft u mogelijk een sterkere aanbeveling.

Gestelde doelen

Aan het begin van je stage wil je misschien dat je leidinggevende achter zijn verwachtingen komt kijken. Je moet uitzoeken wat je moet bereiken aan het einde van elke dag of week. Afgezien hiervan, wil je misschien ook je eigen doelen voor je stage instellen.

Cultuur van de organisatie

Je moet handelen volgens de cultuur van de organisatie waar je werkt. U dient uw collega’s en collega’s te observeren voor begeleiding. Afgezien hiervan, wil je misschien ook bekend raken met de routines van de organisatie. Hiervoor moet u bijvoorbeeld de procedures, het beleid en het materiaal van de organisatie lezen.

Wees professioneel

Wees voorzichtig met uw leidinggevende en uw collega’s. Dit omvat ook de juiste kleding en e-mailetiquette. Als je een probleem hebt, moet je naar de juiste persoon gaan om het aan te pakken. Negeer ook niet de fundamenten van algemene beleefdheid.

Blijf georganiseerd

Misschien wilt u er een gewoonte van maken om aantekeningen te maken wanneer een vergadering gaande is. Daarnaast moet u een lijst met deadlines en taken maken. Het is een goed idee om uw werkplek of kantoor netjes en schoon te houden. Ook moet u gegevensopslagprocessen en het relevante beleid volgen.

Beheer uw tijd

Maak er een gewoonte van om uw projecten tijdig af te ronden. Zodra een taak is voltooid, moet je om een ​​andere vragen. Bovendien, als u te veel projecten moet afhandelen, kunt u dit bespreken met uw supervisor en hij kan de taken voor u prioriteren.

Volg uw projecten

U wilt misschien een lijst met uw projecten maken en met uw leidinggevende praten over uw voortgang. Dit helpt je dingen te organiseren en je voortgang te bewaken. U kunt ook met uw leidinggevende praten om erachter te komen of u een portfolio kunt bijhouden met voorbeelden van de projecten waaraan u hebt gewerkt.

Ervaring

Als er geen formeel beoordelingsproces plaatsvindt, moet u feedback krijgen van uw collega’s en supervisor op uw prestaties. Dit zal u helpen uw problemen en de gebieden te identificeren die verbetering behoeven. Misschien wil je nadenken over je ervaring en vaardigheden tijdens je stage en dien je je CV dienovereenkomstig bij.

Dus, als je stage gaat lopen bij een bepaalde organisatie, raden we je aan de bovenstaande tips in gedachten te houden. Dit zal je helpen om het meeste uit je stage te halen.

Resource box:

Ben je op zoek geweest naar een goed betaald stageprogramma? Als dat het geval is, raden we je aan Stage-unie te bekijken voor meer informatie.

2017-11-11T18:01:07+00:00

留言