De 5 beste gratis apps voor toeristen in Beijing

//De 5 beste gratis apps voor toeristen in Beijing

De 5 beste gratis apps voor toeristen in Beijing

De 5 beste gratis apps voor toeristen in Beijing

Reizen door Beijing kan moeilijk zijn, maar gelukkig heeft technologie de dingen een stuk eenvoudiger gemaakt. Zelfs in China zijn er veel apps die het vinden van de juiste toeristische attracties of het maken van een metro gemakkelijker kunnen maken. Dit zijn de top-apps voor toeristen die in Beijing reizen.

Beijing op een begroting

Beijing on a Budget is om verschillende redenen een geweldige app, maar vooral omdat het gericht is op toeristen of mensen die minder bekend zijn met de stad. Het bevat veel waardevolle informatie en biedt offline zoeken. U kunt locaties, attracties, restaurants, bars, parken en meer bekijken door in verschillende categorieën te zoeken of op basis van opmerkingen van mensen die worden bijgewerkt wanneer u verbinding maakt met internet. De eigenaar van de app reageert ook op vragen in de sectie Opmerkingen, wat zeer nuttig is.

Feest in Beijing

Voor iedereen die het nachtleven van Peking wil ontdekken, is dit de perfecte app. Het heeft een overzicht van alle feesten en evenementen die de komende weken in de stad plaatsvinden, zowel bezocht door de lokale bevolking als expats. De perfecte manier om erachter te komen wat er in Beijing gebeurt, ongeacht hoe lang je hier bent geweest. Het enige dat u hoeft te doen, is uw account registreren en u bent op weg om uw nachten in Beijing optimaal te benutten. Het belangrijkste is dat alle locaties ook de Chinese karakters hebben om je te helpen er te komen.

Metro Peking Metro

Om het metrosysteem van Peking volledig te begrijpen, en om sneller metrohaltes te vinden in plaats van eeuwen over de kaart te gieten om dat ene metrostation te vinden, is Metro Beijing Subway de beste optie. Er is een grote kaart waar u in en uit kunt zoomen en er is ook een lijst met alle treinen, hun eindbestemmingen, gebruikstijden en u kunt de snelste manier van en naar elk station bekijken met behulp van de functies van de app.

Beijing Maps and Walks

Deze app bevat een overzicht van enkele van de populairste toeristische bestemmingen en wandelingen in de stad. Perfect voor als je de neiging hebt om te verdwalen, of voor degenen die graag willen wandelen, deze app heeft verschillende tours voor iedereen. Bijvoorbeeld, er is de Beijing Temple Walk, de Museums and Art Gallery Walk of er zijn verschillende winkelwandelingen.

Baidu-kaarten

De lokale versie van Google Maps, Baidu Maps heeft alles op zijn systeem. Het is perfect als u wilt weten waar de dichtstbijzijnde bank zich bevindt, wat de dichtstbijzijnde mobiele telefoonwinkel is, of op andere plaatsen zoals de bioscoop, restaurants per keuken, hotels en zelfs toeristische attracties. Het enige nadeel is dat om deze functie te gebruiken je verbonden moet zijn met internet, dus zorg ervoor dat je erachter komt waar alles is voordat je het hotel verlaat.

2017-12-04T02:54:22+00:00

留言