Chinees wijnmarkt wekelijks nieuws

//Chinees wijnmarkt wekelijks nieuws

Chinees wijnmarkt wekelijks nieuws

Om de Acht Regels van het Centraal Comité grondig te implementeren, heeft het Ministerie van Transport onlangs, in overeenstemming met de regelgeving en relevante systeemvereisten van de wet, de ondergeschikte eenheden, ministeries en afdelingen onlangs de officiële mededeling over het alcoholverbod gestuurd.

Beijing Gemeentelijke Commissie voor Discipline Inspectie heeft onlangs een mededeling gepubliceerd over de Nationale Dag en Mid-Autumn Festival 2017 met betrekking tot de implementatie van de Acht Regels van het Centraal Comité en de geest van het versterken van supervisie en inspectie, het naar voren brengen van de “acht verboden”. Het is ten strengste verboden om het gevonden publiek te gebruiken voor het kopen en geven van geschenken, het hebben van banketten of luxe baijiu-consumptie; om e-commerce te gebruiken om geschenken te accepteren of te bieden, WeChat-rode enveloppen, elektronische geschenken, prepaid-kaarten enzovoort. Tijdens de pre-vakantie en vakantie seizoen, zal de discipline inspectie- en toezichtsorganen van de stad op alle niveaus grondig onderzoek uitvoeren, zal de blootstelling van de typische zaak worden gemeld.

Op 28 september, World Wine Cultural Expo 2017 in Shanxi, werd Xinghuacun gehouden in de grootste producentbasis van baijiu, Fenyang City. Vice-gouverneur Wang Yixin woonde de openingsceremonie bij en hield een toespraak. In totaal kwamen meer dan 1 500 mensen bijeen in Fenyang, uit de 17 beroemde wijnexploitanten van China en meer dan 500 vertegenwoordigers van ‘s werelds drankindustriebedrijven en binnenlandse en buitenlandse deskundigen en wetenschappers en zakenmensen om te praten over de drankcultuur en het debat over de ontwikkeling van de wijnindustrie.

26 september ‘s middags, zal het schrijven van “Wine storage management technische specificaties” worden gestart in Beijing. Het zal worden goedgekeurd door de All China Federation of Supply and Marketing Cooperatives, het onderwerp is de herziening van het industrie- standaardsysteem voor levering en marketing 2017, de Chinese Raad voor de Promotie van Internationale Handel zal dit leiden.

Mid-Autumn Festival nadert, maancakes, wijn en andere traditionele gerechten zijn op hun hoogtepunt. Volgens de statistieken van Shenzhen Customs, van januari tot augustus, importeerde de haven van Shenzhen in totaal 8 446 ton maantaart, een stijging van 5,5% vergeleken met dezelfde laatste periode, ter waarde van 650 miljoen RMB, goed voor meer dan 60% van de maanstand. de totale invoer; importeerde ook 34826,3 ton wijn, een stijging van 8,3% in vergelijking met dezelfde vorige periode voor een waarde van 820 miljoen RMB, op de vierde plaats in het hele land. De snelle groei van geïmporteerde maancakes en -wijnen in het Douanedistrict van Shenzhen is voornamelijk te wijten aan de handelsovereenkomsten tussen China en andere landen en de snelle inklaringsdiensten die worden aangeboden.

28 september, onder toezicht van de Shanghai Commercial Association, Shanghai Drinks Association, de verenigingen van wijnindustrie uit verschillende districten en professionele commissies mede-sponsor van de eerste Wine Contest Golden Awards gehouden in Shanghai.

2017-11-12T01:41:16+00:00

留言