3 skridt til internship search succes

//3 skridt til internship search succes

3 skridt til internship search succes

For et par uger siden afslutte jeg min projektpræsentation til enhedschef for operationel risikostyring hos den interamerikanske udviklingsbank. Jeg havde arbejdet i to måneder på det kvantitative risikobegrænsningsprojekt. Min manager gav mig fuld tilladelse og fleksibilitet til at få ressourcer i banken, og det var den bedste praktikoplevelse, jeg nogensinde har haft. Nu, hvor jeg har afsluttet min praktikplads, reflekterer jeg tilbage på min tid hos Carey og sætter pris på, hvad der førte mig til en vellykket praktikplads.

1. Indstil krævende men opnåelige mål: Jeg sætter disse ord på en lille note og vedhæftede det lige foran mit skrivebord for at minde mig om at aldrig glemme at skubbe mig fremad. Det er almindeligt, at kandidater sætter sig i en lav position, tror, ​​at de ikke opfylder kravene til en rolle, og aldrig sender CV. Men hvis vi ikke stoler på os i første omgang, vil ingen andre også stole på os. Det er nødvendigt at kende vores markedsværdi og sætte os derude, på det rigtige marked, med den rigtige pris. Under praktikopholdet bad jeg om at arbejde på et helt nyt projekt og blev overrasket over, hvad jeg kunne opnå i to måneder. Og selvfølgelig vil flere muligheder blive tilbudt, hvis du beviser din værdi og potentiale for andre.

Nogle af jer kan være bange for fejl. Jeg kom til Carey uden finans eller computer science baggrund, så jeg valgte at tilmelde mig de fleste af de økonomi og it-relaterede kurser, som gav mig meget i løbet af min praktik søgning. Arbejdsgiverne vil være spændte, hvis de finder nogle uventede oplevelser fra dig. Selvom jeg tjente en B i disse kurser, ville viden stadig være værdifuld (men prøv at sigte højere end en B!).

2. Gå solidt: Dette skal være en holdning til vores daglige liv. Sæt dit sind for at gøre noget, gør det godt, og lægge tilstrækkelig tid og energi ind i det. Ellers spild ikke din tid til at starte. Jeg kan huske, at jeg har brugt ret lang tid på et Enterprise Risk Management-kursusprojekt og nævnt det under et interview. Jeg kunne stadig huske projektet klart og gav en solid forklaring på de vigtigste punkter til intervieweren, fordi jeg lægger meget tid og energi til at skrive det i første omgang. Den forbedrede forståelse af ERM var en vigtig grund til at afklare det interview.

I et andet interview bad stabschef mig om at give et eksempel på, hvordan jeg styrer min tid og multitask. Jeg sagde, at jeg er en liste morder. Jeg kunne mærke, at de ikke var tilfredse med svaret, fordi det var ret osteagtig. Så jeg uddybede. Jeg sagde, at jeg fandt en liste til hjælp til at styre tid, fordi det hjælper mig med at spore de vigtige, men ikke-presserende opgaver. Du kan føle, at nogle opgaver ikke er vigtige, men de kan være gavnlige, hvis du starter med dem tidligt. Så ved at holde lister hjælper jeg mig med at starte på vigtige men ikke-presserende opgaver tidligt og giver mig tilstrækkelig tid til at multitask. Interviewerne var tilfredse med udarbejdelsen. Selv for en lille handling som at holde en liste, hvis jeg gør det solidt, kan jeg reflektere over det og videre anvende det til jobsøgning.

3. Interviews kan ikke forberedes på en dag: Må ikke vildledes. Størstedelen af ​​forberedelsen skal udføres hver dag. Hvad vi kan gøre efter invitationen er at blive endnu mere bekendt med organisationen og afdelingen, og tænk på, hvordan den tilpasser sig vores karrierevej. Selv før du modtager en interviewindkaldelse, hvis du tager et solidt skridt hver dag og ser seriøst ud på hver opgave, vil du vide præcis, hvordan du giver specielle og levende eksempler og stiller specifikke spørgsmål under interviewet. Det ultimative våben til at rydde alle interviews er at få mere eksponering og få erfaring før interviewet. De største svar kommer altid fra lille daglig ophobning og skræddersyes ud fra tidligere diskussioner.

2017-11-11T19:23:27+00:00

留言