Hoe krijg je een X1-visum met een stageverlening

This post is also available in: en fr es de ru it da pt-br

Wat is X1-visum?
Studentenvisum (X1 Visa) wordt afgegeven aan vreemdelingen die naar China komen voor studie of geavanceerde studies voor een periode van 6 of meer dan 6 maanden. Het andere studentenvisum is X2-visum dat voor kortetermijnonderzoek in China is. We zullen vooral praten over X1-visum.

Hoe kunt u een X1-visum aanvragen?
Solliciteer voor een reguliere cursus in een universiteit of middelbare school / middelbare school. Reguliere cursus kan zijn:
1. Degree-onderzoek
2. Officieel uitwisselingsprogramma tussen universiteiten en overheid
3. Chinese cursus op universiteit of hogeschool

Als u niet bent ingeschreven voor een van deze programma’s, maar nog steeds voor 6 of meer dan 6 maanden in China wilt blijven. Wij kunnen u hierbij helpen.
Hier zijn 2 mogelijkheden

1. Als je in het buitenland bent
U kunt een toeristenvisum aanvragen en naar Shanghai komen om het in X1-visum te veranderen.
Lengte: 1-2 weken
Vereiste: Kom naar Shanghai voor meer dan 1 dagen voor residentiële registratie en gezondheidscontrole.

Werkwijze
• Paspoortpagina, Chinese visumpagina’s en recente pagina over China invoeren
• Aanvraagformulier
• Programma- en programmakosten
• Klaar voor documenten
• Kom naar Shanghai voor gezondheidscontrole en residentiële registratie (als u deze al hebt, hoeft u deze stap niet te doen)
• Visumaanvraag bij Exit-Entry Bureau en krijgt een tijdelijk papieren verblijfsvergunning
• Paspoort en Visa aan u geleverd
2.Als je in China bent en je hebt het volgende visum, kun je een X1-visum aanvragen

• 1. Z visum
• Documenten moeten voorbereid zijn:
• Kopie van paspoort en alle visumpagina’s van China
• Aanvraagformulier
• Releasebrief van laatste bedrijf. Gestempeld en ondertekend
• Gezondheids controle
• Shanghai residentiële registratie

• 2. X1 visum
• Kopie van paspoort en alle visumpagina’s van China
• Aanvraagformulier
• Het achterlaten van een brief van de laatste universiteit of collega die u een X1-visum heeft verstrekt
• Gezondheids controle
• Shanghai residentiële registratie

• 3. X2 visum
• Kopie van paspoort en alle visumpagina’s van China
• Aanvraagformulier
• Gezondheids controle
• Shanghai residentiële registratie

• 4. L visum
• Kopie van paspoort en alle visumpagina’s van China
• Aanvraagformulier
• Gezondheids controle
• Shanghai residentiële registratie

• Stage-vergunning
• Vereisten: Kandidaten moeten de stagebevestigingsbrief van de werkgever hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud