Visumadvies voor uw Chinese marketingstage

//Visumadvies voor uw Chinese marketingstage

Visumadvies voor uw Chinese marketingstage

Als je voor een marketingstage naar China komt, is een van de belangrijkste obstakels die je moet overbruggen het idee van Visa-informatie. Tijdens je stage in China moet je een specifiek visum hebben om legaal in het land te mogen verblijven. De personen die uw marketingstage hebben georganiseerd, kunnen u helpen met een aantal aanbevelingen over het juiste visum en over hoe u kunt aanvragen. Hier zijn enkele basistips voor het verkrijgen van een visum tijdens uw marketingstage in China:

Uitfaseren van het bezoekersvisum: de waarde van stages wordt nu erkend als een enorm voordeel voor het ontvangen van vaardigheden en een potentiële baan hier in China. In het verleden zou het F-visum voor bezoekers tot zes maanden toelaten voor een stage, al dan niet betaald. Vandaag is er een strikte handhaving dat het F-visum niet langer wordt gebruikt voor stages. Als u een F-visum voor uw stage aanvraagt, wordt dit waarschijnlijk afgewezen, vooral als er een vorm van compensatie is. In de meeste gevallen zijn F visa alleen gereserveerd voor liefdadige vrijwilligers.

X-visa of studentenvisa zijn de nieuwe keuze: X2 X-visa zijn een van de meest populaire visa geworden voor mensen die een half jaar stage lopen. De meeste organisaties kunnen helpen om deze visa te verlenen en ze zijn het visum bij uitstek voor een Chinese marketingstage. In sommige gevallen kunnen werkgevers andere soorten visa gebruiken, afhankelijk van de branche.

S visa voor hightech: in de technische industrie worden visa soms gebruikt, afhankelijk van het gebied waarin een persoon zich bevindt. Dit privé-visum is ontworpen als een los privé-visum, maar het past niet bij het beste voor een marketingstage.

Als je naar China wilt komen voor een marketingstage, kun je contact opnemen met stage, ze bieden een gratis stageprogramma en ze bieden ook een gratis verblijfsprogramma. Meer informatie vindt u op www.internshipunion.com

2017-11-12T02:29:23+00:00

留言