Tips voor een stage van China Interns

//Tips voor een stage van China Interns

Tips voor een stage van China Interns

Als je geen hulp krijgt van iemand in China, zal het vinden van een stage in China moeilijk voor je zijn. Maar als je iemand niet kent die daar stage liep, maak je dan geen zorgen. Een andere goede manier is om hulp te krijgen van Chinese stagiaires. In deze gids leest u wat advies van ex-Chinese stagiaires. Lees verder om meer te weten.

Gebruik de tools

Als je via een agentschap naar China gaat, kun je een aantal hulpmiddelen krijgen die je kunnen helpen het land te verkennen en je daar te vestigen. Je moet ruimdenkend zijn en je zult het beste krijgen van wat het land te bieden heeft.

Het is ook een goed idee om de beschikbare bronnen te gebruiken, zodat u het maximale uit uw verblijf kunt halen.

Wees creatief

Ongeacht het beroep waarin je zit, kun je naar China gaan voor een stage. Eigenlijk, wanneer creatieve geesten bij elkaar komen, ontstaan ​​briljante innovaties en ideeën. Wat je moet doen, is je onderzoek doen. Je creativiteit zal je helpen om veel plezier te hebben tijdens je stage in de door jou gewenste organisatie.

Cultuurschok

Als nieuwe stagiair moet je klaar zijn voor de cultuurschok. Wat je moet begrijpen is dat China een andere wereld is en totaal anders is dan veel landen. Dus je zult merken dat de cultuur echt anders is als je daar bent. Maar maak je geen zorgen, want je zult binnen enkele maanden bekend raken met de cultuur.

Bestudeer Mandarin

Het leren van het Mandarijn kan je ook helpen met je stage in China. Als je deze taal wilt leren, weet dan dat het leren draait om onthouden. Door genoeg tijd te investeren, kunt u deze taal op een eenvoudige manier leren.

Buitenlands bedrijf

Misschien wilt u op zoek naar een buitenlands stagebureau met een kantoor in China. Het is geen goed idee om stage te lopen in China als je Chinees niet goed genoeg is. Het vertrouwen op geruchten is ook geen goed idee.

Overweeg Shanghai

Stage lopen in China loont de moeite, vooral als je het in Shanghai gaat doen. In feite is Shanghai een geweldige plek. Vertrouwd raken met de Chinese cultuur helpt ook. Afgezien hiervan wil je misschien meer lezen over de financiële sector en de consultatiesector. Dit zal u helpen het belang van het netwerk te kennen en de manier waarop u ze kunt opbouwen.

Beijing

Beijing is voor buitenlanders. In het begin kun je je een paar weken een beetje ongemakkelijk voelen. Het feit is dat je China als je huis in korte tijd voelt. Het eerste dat je moet doen is leren basis Chinees spreken, omdat de meerderheid van de mensen het Engels in China niet begrijpt. Voordat u daar aankomt, wilt u misschien regelingen treffen voor uw accommodaties.

Om een ​​lang verhaal kort te maken, als je erover denkt om stage te lopen in China, raden we je aan om het advies van vorige stagiairs in deze gids te lezen.

2017-11-12T02:04:14+00:00

留言