Tips om stage te lopen in China

//Tips om stage te lopen in China

Tips om stage te lopen in China

Of je nu nog op school zit of pas afgestudeerd bent, stages lopen voorop als je serieus nadenkt over het betreden van het personeel. We hebben het over je stage in een van de meest krachtige wereldeconomieën. We hebben het over het krijgen van stages in China! Lees voor 5 stappen door voor het beveiligen van stages in China.

Weet waar je een stage kunt zoeken
Als je in China een stage wilt lopen, moet je misschien heel goed zijn in je werk. Bovendien is China een guanxi-samenleving en om je netwerk van guanxi te ontwikkelen, moet je er persoonlijk zijn. Als je al niet in China bent, kun je drie bondgenoten gebruiken: lokale bedrijven in de VS, je school en het World Wide Web.

Kies een interessegebied
Je hoeft niet naar China te gaan met de hoop een stage te lopen bij een gemiddeld bedrijf. Wat je moet doen, is doelen stellen en specifiek zijn. Wanneer u uw bestaande vaardigheden beoordeelt, moet u erop vertrouwen en proactief zijn. Als u zich wilt onderscheiden van andere studenten in China, raden we u aan uw huiswerk te maken en op verschillende gebieden te lezen.

Je moet uitzoeken waar het bedrijf in ontbreekt en dan moet je klaar staan ​​om je ideeën voor de verbetering van het bedrijf te presenteren. U moet blijk geven van uw oprechte interesse om inzicht te krijgen in het relevante vakgebied en de Chinese cultuur.

Dien uw CV in
Het is een goed idee om je cv’s aan te passen zodat deze overeenkomen met de organisatie waarvoor je een stage wilt aanvragen. In plaats van een en dezelfde sjabloon te gebruiken voor alle applicaties, kun je aangepaste sollicitatiebrieven voor elk bedrijf schrijven.

Als u het bedrijf doorleest en bekend raakt met hun missie en merk, kunt u een persoonlijk tintje toevoegen. Zorg ervoor dat je je bereidheid uitdrukt om naar China te verhuizen. Afgezien van dit, moet je ook bereid zijn om hen te laten weten hoeveel tijd je daar wilt doorbrengen.

Tips voor je CV

Voeg uw foto toe
Schrijf een titel
Toon uw recente prestaties
Laat je cijfers zien
Dien een Mandarijnse versie in
Haal je CV proeflezen
Krijg het papierwerk gedaan
Voordat je de acceptatie van je stage bevestigt, wil je misschien praten over je visumopties. Op basis van de tijd die je in China doorbrengt voor een stage, wordt het type visum bepaald. Als u zich aanmeldt bij andere aanbieders, krijgt u hulp bij het doorlopen van het visumaanvraagproces. Hoewel ze een beetje meer kunnen kosten, is het verkrijgen van hun advies de extra kosten waard.

Vergeet niet de instructies voor de visumaanvraag te volgen. Uw aanvraag kan worden afgewezen, zelfs als een document ontbreekt of als uw paspoort slecht is gescand. U hoeft zich echter geen zorgen te maken omdat u meerdere keren kunt solliciteren.

Solliciteer zo snel mogelijk
U kunt zich zo snel mogelijk aanmelden. U kunt trouwens veel geld besparen door uw kaartjes vroeg te kopen. Als je daar aankomt, wil je misschien hard werken en laat je werkgever niet teleurgesteld zijn. Het is een goed idee om een ​​sterke relatie met uw collega’s te hebben.

Dus, deze 5 tips kunnen je helpen een stage in China te krijgen.

2017-11-12T02:02:52+00:00