Stage Union kondigt de beschikbaarheid aan van betaalde stageprogramma’s voor marketeers

//Stage Union kondigt de beschikbaarheid aan van betaalde stageprogramma’s voor marketeers

Stage Union kondigt de beschikbaarheid aan van betaalde stageprogramma’s voor marketeers

Samenvatting: -Internship Union heeft zich gericht op het assisteren van marketingstudenten en aspiranten door hen de mogelijkheid te bieden hun pre-job training te volgen in een Chinees e-commerce bedrijf via een betaald stageprogramma.

Voor onmiddellijke persbericht

24 augustus 2017, Hangzhou, China-Marketing professionals en diegenen die het groot willen maken in de marketing & sales sector van de economie zullen zeker in staat zijn om hun ambities waar te maken als ze ervoor kiezen stage te lopen in China. Er zijn tal van redenen waarom het registreren voor een stageprogramma in China een lange weg zal banen om een ​​persoon in staat te stellen zijn of haar loopbaanontwikkeling te ondersteunen. Ten eerste is China na de VS de op een na grootste economische supermacht, waardoor het land enorm veelbelovend is voor bedrijven, zowel groot als klein. Bijna alle bekende bedrijven over de hele wereld hebben een kantoor of filiaal in het buitenland geopend in China. Als een sollicitant bereid is om te verhuizen naar het Midden-Koninkrijk, dan zal hij door verschillende multinationale ondernemingen worden opgepakt. Stage Union is een gereputeerd Chinees bureau dat de volledige stage van aspirant-studenten in e-commerce bedrijven in China helpt.

Stage Union werkt al vele jaren samen met een groot aantal vooraanstaande e-commercebedrijven en vestigingen in China voor het werven van getalenteerde studenten en sollicitanten die geïnteresseerd zijn in een betaald stageprogramma in dit land. Het bureau speelt in op de economische bloei die in de afgelopen decennia heerste in het Middenrijk door te fungeren als een effectieve bemiddelaar tussen Chinese e-commercebeesten en wereldwijde marketeers. Aan de ene kant helpt de outfit e-commercebedrijven in China om de beste marketingtalenten van over de hele wereld te vinden. Aan de andere kant ondersteunen marketingmensen een lucratieve baan bij een Chinees bedrijf na het voltooien van een stage.

Betaalde marketing stageprogramma’s worden geregeld door Stage Unie in e-commerce bedrijven gevestigd in de steden Suzhou, Shanghai, Shenzhen en Hangzhou. Een kandidaat die zich aanmeldt voor deelname aan een stage voor marketing via Stage Unie hoeft geen vergoeding te betalen aan het bureau voor zover het de stagepositie betreft. De marketing aspirant of hoopvol hoeft alleen te betalen voor de vliegtickets en de visumkosten voor het migreren naar China, dat op zijn zachtst gezegd opmerkelijk nominaal is. Zodra de kandidaat wordt geïnterviewd door de autoriteiten bij IU, duurt het maximaal 2 dagen om een ​​stageplaats te krijgen in een Chinees bedrijf.

Dit bureau wiens bestaansreden is om regelingen te treffen voor marketingstage bij in China geregistreerde bedrijven die op e-commerce zijn gericht, werkt nauw samen met zowel lokale als internationale alumni die stagecursussen volgen. De alumni zijn experts en specialisten op het gebied van marketing en hebben uitgebreide professionele ervaring opgedaan door in gevestigde commerciële organisaties te werken. Een typische kandidaat die is opgenomen in een stageprogramma, krijgt de gelegenheid om het Mandarijn te leren en kennis te maken met de inheemse cultuur door samen te leven met een Chinees gezin.

Over Stage Unie

Stage Union is een vooraanstaand bureau gevestigd in Hangzhou met een brede ervaring in het regelen van betaalde stages voor marketeers in het buitenland.

 

Contactpersoon: Persoon: MR Zha Bedrijf: Internship Union Toevoegen: 26, juye road, hanzghou Tel: 08615356652737 Site: www.internshipunion.com E-mail: [email protected]

2017-11-12T01:49:04+00:00

留言