Stage-Unie opent toegang tot de meest waardevolle Chinese marketingstages Stage vakbond China [email protected]

//Stage-Unie opent toegang tot de meest waardevolle Chinese marketingstages Stage vakbond China [email protected]

Stage-Unie opent toegang tot de meest waardevolle Chinese marketingstages Stage vakbond China [email protected]

(Locatie, 5 augustus 2017) – Chinese e-commerce- en marketingbedrijven hebben wereldwijd een reputatie opgebouwd vanwege hun concurrentievermogen en nieuwe manieren van zakendoen. Een stage in China of een betaalde stage bij een Chinees bedrijf wordt dan ook zeer gegeerd door studenten. Marketingprofessionals kunnen nu gemakkelijk toegang krijgen tot werk in China en waardevolle ervaring en vaardigheden verwerven met volledige ondersteuning door de Stage Unie.

De stage-unie heeft de laatste tijd populariteit verworven als de plaats die de deuren opent naar marketingstages voor prestigieuze scholen over de hele wereld, en de verhalen zijn te vinden op sociale netwerksites. Een stagiair van de stage-unie krijgt een van de meest concurrerende markten ter wereld te zien met professionele kwaliteitshulp, zonder extra kosten en binnen slechts twee dagen.

E-commerce stage is de specialiteit van Stage Unie, en studenten kunnen gratis homestay-programma’s, gratis kamers tijdens het verblijf als een taaluitwisseling verwachten, geen bemiddelingskosten betalen en snel, 2-daagse plaatsing na het interview. Aangezien internationale bedrijven hun plaats in China vinden, hebben ze ook middelen nodig die over de juiste kennis en cultuur beschikken, en dit is precies wat marketingstages van Stage Unie bieden.

“Stage Union deed geweldig werk. Regelmatig op me controleren en zorgen dat alles goed met me ging. Ik moet zeggen dat het een goede ervaring was, “zei een recente stagiaire.

Onder de gratis programma’s aangeboden door Stage Unie zijn stageplaatsen, contracten met scholen, visum consultatie, homestay, noodhulp en andere professionele hulp.

“Via ons bedrijf krijgt u toegang tot een betaalde stage in China op marketinggebied. Wij zijn een Chinese e-commerce winkel en we werken met lokale en wereldwijde alumni om express mogelijkheden te bieden die je carrière naar een hoger plan kunnen tillen. Door deze stageprogramma’s heb je de kans om rechtstreeks met de Chinese familie te leven en te genieten van een culturele uitwisseling die volledig gratis is, “zei een vertegenwoordiger van de Stage Unie.

Stage Union wordt ondersteund door verschillende gezinswoningen en vrijwilligers die marketing stagiaires willen accepteren. Toekomstige stagiairs kunnen verwachten een directe ervaring op te doen met de Chinese markt, speciale vereisten, taalstudie en directe onderdompeling en praktische demografische gegevens.

————————————————– ————————————————– —————

Voor meer informatie, bezoek: www.internshipunion.com

Media contact:

Qin ZHA

Stage vakbond
China
[email protected]

2017-11-12T02:27:35+00:00

留言