Stage-unie maakt bekend dat ze studiebeurzen in China heeft gesteund

//Stage-unie maakt bekend dat ze studiebeurzen in China heeft gesteund

Stage-unie maakt bekend dat ze studiebeurzen in China heeft gesteund

Samenvatting: -Internship Union is een vooraanstaand bureau in de stad Hangzhou dat zich heeft gespecialiseerd in het faciliteren van de beschikbaarheid van betaald voor marketingstages in Chinese e-commercebedrijven gedurende vele jaren.

Voor onmiddellijke persbericht

24 augustus 2017, Hangzhou, China – Vrijwel niemand zal het oneens zijn dat China zijn positie als wereldwijde economische supermacht al heeft geschraagd en in de komende decennia wordt verwacht dat deze Aziatische reus de VS voorbij zal streven om de leidende economie ter wereld te worden. Het is dus geen wonder dat de beste commerciële organisaties en vestigingen over de hele wereld zich ophouden met het openen van een satelliet- of filiaal in China om te profiteren van de zakelijke kansen. Elke marketeer met een uitgebreide professionele ervaring die uitkijkt naar de volgende carrièresprong, zal zijn of haar doelstelling kunnen waarmaken door zich te registreren voor een stage in China. Stage Union is een bekend bureau dat uitgebreide expertise heeft in het regelen van stages in grote e-commerce Chinese bedrijven.

Stage Union heeft zijn goodwill gecementeerd door marketeers en marketing-hopefuls uit de hele wereld aan te trekken die interesse hebben getoond om in China te werken, via betaalde marketingstages. China is nu de productie- en distributiebasis voor een vrijwel eindeloos scala aan producten die wereldwijd worden gebruikt in industriële en huishoudelijke segmenten. Bijna elke productieonderneming in het land, ongeacht of de outfit in China of in het buitenland is geregistreerd, wil marketingpersoneel in dienst hebben dat bekend is met de Chinese cultuur en bekend is met het Mandarijn. Een marketingprofessional die Mandarijn kan spreken en de behoeften van Chinezen begrijpt, kan goede zaken voor een marketingbedrijf brengen.

Een betaalde stageplaats in een dergelijk bedrijf verzekert de kandidaat van een winstgevende klus in een vestiging gevestigd in China, vooral die met een oriëntatie op e-commerce. Stage-Unie neemt alle noodzakelijke stappen om het voor een marketeer gemakkelijker te maken om naar China te verhuizen om met succes een stage-agenda in een groot bedrijf af te ronden. De kandidaat die zich aanmeldt voor een dergelijk stageprogramma hoeft zich geen zorgen te maken over het betalen van aanzienlijke kosten aan de outfit, omdat IU het ruimschoots duidelijk maakt dat er geen makelaarskosten in rekening worden gebracht. Een individu dat kiest voor een stage hoeft alleen te betalen voor zijn of haar doorgang naar China en de symbolische visumkosten.

Een marketeer die een stage wil lopen in China, kan kiezen uit een programma dat wordt aangeboden in de steden Hangzhou, Shenzhen, Shanghai of Suzhou. De duur van de training is 3 maanden, waarbij de kandidaat een maandelijkse toelage van 500 CNY ontvangt en niet hoeft te betalen voor verblijf in een Chinees huis. Een ideale kandidaat voor een stageprogramma moet vertrouwd zijn met de Engelse taal, een zelfstartprogramma zijn en ervaring hebben met netwerkdiagnostiek en analysetools voor netwerken. Sommige van de bedrijven waar een kandidaat een stage kan doen, zijn onder andere Shanghai Yedao Technology Co., Ltd, Hangzhou Aladdin Information & Technology Co. Ltd en Shenzhen Hongye Valley Network Technology Co. Ltd enz.

Over Stage Unie

Stage Union is een gerenommeerd bureau in China dat al enkele jaren betaalde stageprogramma’s in het land aanbiedt.

Contactpersoon: Persoon: MR Zha Bedrijf: Internship Union Toevoegen: 26, juye road, hanzghou Tel: 08615356652737 Site: www.internshipunion.com E-mail: [email protected]

2017-11-12T01:52:14+00:00

留言