Over ons 2017-10-08T15:37:52+00:00


[fvplayer src=”https://youtu.be/d_-8VZyJqzc” width=”1070″ height=”600″]

De heer qin ZHA De ceo van InternshipUnion


De beste betaalde stage in China voor marketeers:

Als u een marketingprofessor bent in China en u geïnteresseerd bent in het verlenen van een marketing stage, zijn bedrijven die door Chinese e-commerce opgeloste bedrijven zijn toegelaten om marketingstudenten over het hele land te werpen voor officiële stagemogelijkheden.

Ons bedrijf recycleert wereldwijde marketeers die geïnteresseerd zijn in het opdoen van ervaringen in deze bloeiende markt. Veel van onze alumni komen uit prestigieuze scholen over de hele wereld en het is makkelijk te verbinden met hun verhalen over Linkedin, facebook en andere sociale netwerken. in China is een van de beste manieren om uw marketing van binnenlandse handelsscholen te versterken en in een van de meest competitieve markten in de hele wereld te werken.

Veel bedrijven zijn in heel China uitgegroeid en geïnteresseerd in het vinden van individuen die uitdrukkelijke kennis hebben van de cultuur- en reclame technieken in deze sector. Het verkrijgen van talenten door middel van deze stage kan een authentieke en uiterst waardevolle kans krijgen wanneer u op de arbeidsmarkt komt.

Via ons bedrijf krijgt u toegang tot een betaald stage in China op het marketinggebied. Wij zijn een Chinese e-commerce winkel en we werken samen met lokale en wereldwijde alumni om expressieve kansen te bieden die uw carrière in nieuwe hoogten kunnen catapulten. programma’s die u de kans krijgen om direct bij de Chinese familie te leven en te genieten van een culturele uitwisseling die gratis gedekt is. We hebben een aantal familiewoningen en vriendelijke vrijwilligers die hun huizen openstellen voor onze marketinginterns. onderdompeling kunt u meer weten over wat de Chinese markt het meest geïnteresseerd is in marketing en direct onderdompelen met taalstudie, cultuur en hands-on demografie. Dit is van onschatbare waarde, niet alleen voor uw leven, maar ook voor het verbeteren van uw carrière.

Neem contact op met ons bedrijf vandaag als u geïnteresseerd bent in meer informatie over deze eenmalige praktijkgeleentheid.

New Courses

Contact Info

26,juye road

Mobile: +86 15356652737

Web: http://www.internshipunion.com

Latest career news