Kina: Drømmelandet for succes (1)

//Kina: Drømmelandet for succes (1)

Kina: Drømmelandet for succes (1)

”Afvisning efter afvisninger var der ingen anden frustration til at vente på, selvom jeg har været altid stolt over at kalde stedet mit fædreland: UK” Kate kom til Kina og opdagede, hvordan forstå en helt ny kultur, lære af mennesker med forskellige baggrunde kan lære dig en masse og hjælpe dig med at beslutte, hvilke skridt foran at tage.

”Jeg ved ikke, om andre, men jeg har altid nydt mine første år af universitetet, ser venner kæmper for at tage flugten i den virkelige verden er deprimerende, men det var ligesom jeg vil aldrig komme dertil. Men gæt hvad det varer aldrig .. Den eksamen nærmede sig, jeg rack min hjerne til at tænke på måder at komme videre. Jeg vidste, hvordan det føles at komme ud af comfort zone Jeg har altid nydt heheee .. Alt hvad der kunne gøre min lille hjerne travlt var: Ansøg om Master grad? Muligvis … Kig efter Praktik? Jeg ønskede …. Søg efter et job i min drøm industri? Åh Gud, hvad jeg kan huske, er, at det bare var for meget.

Muligheder i U.K er sparsomme, og hvad der foregår bør virkelig blive overdraget til dem, der allerede er uddannet. Hverken min region eller hele euro-zonen tilbyde meget håb i øjeblikket med dystre prognoser strækker længe forbi dommedag ked af at kalde det på den måde, men jeg bare betød graduering dag. Hvad gør man, hvor man skal lede? Det er det spørgsmål ingen syntes at være i stand til at besvare.
Gæt hvad? Kina kommer ind i spillet
Kina har været for mig mulighedernes land, som enten lokale eller internationale virksomheder bestræbe enten at bryde den internationale marked eller for at få fodfæste på sin succesfulde opstigning. Bortset de gamle sites som The Beijinger og så videre .. Der er nye mobile apps som Expats Express, som ikke kun konstant udstationering positioner, men lette rekrutteringsprocessen, som du direkte kan chatte med arbejdsgiverne og direkte beslutte, hvilke tilbud lyder det bedst at tage . Det stigende antal praktik virksomheder, der arbejder med velrenommerede virksomheder i Kina bevise, at de muligheder er der for at blive taget.
Mit liv i Kina udløste efter et møde en kort ung mand, der syntes at være bare en ny ven par dage efter jeg landede til Kina, som blev ”mit land af muligheder” fra dengang. Han gav mig sit visitkort, forklarede de projekter, han var nødt til at sætte skub udlændinge beskæftigelse, og jeg gav ham hurtigt mit nummer og sagde: ”Jeg håber, du kunne få mig et job”. Wow jeg aldrig troet tingene ville gå så hurtigt, den næste dag han bad om min e-mail-adresse og derefter ….. jeg så mig selv humpe efter en e-mail detaljering et program med “det formål at få unge professionelle og internationale talenter i løbet af til Kina, at få hands-on erfaring i en af ​​den globale markedets frontløbere”. Jeg har altid drømt om at komme ud af mit land, men aldrig tænkt på international erhvervserfaring før, men indså, at med hensyn til at få forud for min post-eksamen konkurrence, dette var en mulighed for ikke at gå glip af. ”Fremtiden tilhører dem, der tror på skønheden i deres drømme”.
Den væsentligste årsag, som bragte mig var at udvikle en bedre forståelse af kontrasterende kulturer, både forretning og socialt. Men lad mig fortælle dig en hemmelighed: ”nøglen til at komme foran i Kina er forbindelser”. Selvom naturligvis ekstremt vigtigt i Storbritannien, at skabe forbindelse i Kina er altafgørende. Det er, hvordan virksomheden er gjort, hvordan livet ledes, hvordan du er ikke kun kommer til at klare sig, men også hvordan du vil lykkes. Udtrykket i mandarin er ”guanxi”, og der er ingen ord, der bedre kan beskrive, hvordan dette koncept er i centrum for kinesiske business etikette. Guanxi, især i forretningsbetingelser, der bruges til at beskrive relationer inden for et netværk af kontakter. Enkeltpersoner kan konsultere dette netværk, når de søger en tjeneste eller rådgivning, har behov for at nå et mål eller til at øve indflydelse på vegne af en anden.
Guanxi er meget mere end networking. Vestlige netværk kan ende efter forretningsmiddag eller gæstfrihed ved et arrangement. Guanxi stiger dette: Det er faglig og personlig; privat og åbent; er det ud over de sociale klasser og samfundsmæssige status. Jeg har guanxi med min chef, med min nabo, og med en kinesisk ven, CEO, som jeg mødte på en aften eller endda shifu ved gaten af ​​den lejlighed, hvor jeg bo.

2017-12-04T03:39:26+00:00

留言