Hoe om te gaan met gastgezinnen tijdens je stage

//Hoe om te gaan met gastgezinnen tijdens je stage

Hoe om te gaan met gastgezinnen tijdens je stage

Je weet misschien niet wat je kunt verwachten tijdens je homestay tijdens je marketingstage in China. Nadat uw visum is geregeld, kunt u kiezen uit een selectie van gezinnen die bereid zijn om hun huis voor de duur van uw verblijf aan te bieden. Dit kan je helpen om een ​​veel authentiekere ervaring in China te hebben, maar ook om meer te leren over de gedachten van de mensen en hun cultuur. Er zijn enkele eenvoudige tips en trucs om homestay een beetje comfortabeler te maken. Hier zijn enkele belangrijke dingen om te onthouden tijdens uw marketingstage in China voor gastgezin-arrangementen:

Stel vroeg uw behoeften in: probeer communicatief te zijn over enkele van de behoeften die u heeft voor comfort. Als u over het algemeen een schema hebt om thuis te komen van uw werk en met uw gezin te praten of als u ‘s ochtends op een bepaald tijdstip moet vertrekken, kan dit helpen om een ​​thuisrooster te maken.

Neem deel aan maaltijden en wees actief: een verblijf bij een gastgezin moet een zeer inclusieve zijn. Dus als je de kans hebt om deel te nemen aan maaltijden of zelfs vieringen, moet je dat zeker doen. Je kunt niet alleen wat lokale gerechten proberen, maar je kunt ook genieten van het idee om nieuwe mensen te leren kennen.

Vraag naar huishoudelijke regels: vragen over hun behoeften en een aantal van de grenzen en grenzen die ze kunnen instellen terwijl u in huis bent, is belangrijk. Ontdek hun voorkeur om hen te laten weten of je voor het avondeten en andere snelle scenario’s thuis bent voordat ze een probleem worden!

Doe wat onderzoek in de lokale gewoonten: wat snel onderzoek in de plaatselijke gebruiken voordat je naar je homestay gaat voor de Chinese marketingstage is belangrijk om ervoor te zorgen dat je niemand beledigt.

Zorg ervoor dat je een geschenk meeneemt wanneer je aankomt: als onderdeel van deze marketingstage in China hebben deze mensen hun huis voor jou geopend om je leerproces aan te vullen. Het meenemen van een klein geschenk kan een prachtige manier zijn om uw waardering te tonen.

Als je naar China wilt komen voor een marketingstage, kun je contact opnemen met stage, ze bieden een gratis stageprogramma en ze bieden ook een gratis verblijfsprogramma. Meer informatie vindt u op www.internshipunion.com

2017-11-12T02:28:05+00:00

留言