hoe een stage bij een Chinees bedrijf anders is dan in andere delen van de wereld

//hoe een stage bij een Chinees bedrijf anders is dan in andere delen van de wereld

hoe een stage bij een Chinees bedrijf anders is dan in andere delen van de wereld

Een stage in China kan heel anders zijn dan in andere delen van de wereld. Of je nu voor een betaalde stage gaat of de marketingstage ervaart voor het leren van compensatie, een Chinees bedrijf bezoeken kan je blootstellen aan een gloednieuwe marktplaats en je helpen om zelfs een baan te vinden op een van de meest competitieve markten in de VS. wereld.

Hier zijn enkele redenen waarom werken met een Chinees bedrijf voor uw stage heel anders kan zijn dan werken in de Verenigde Staten:

Nieuwe markten en nieuwe gebruiken: een beetje onderzoek doen naar cultuur en gebruiken voordat je in China aankomt, is heel belangrijk. Zaken bij grote bedrijven worden hier op een andere manier gedaan en het is in veel gevallen veel persoonlijker. Het leren van deze managementstijl en het ontdekken van een geheel nieuwe manier van zakendoen kan je echt helpen de aard van je carrière later te veranderen.

Je kunt een nieuwe taal leren: tijdens je stage in China is het leren van Mandarijn een fantastische manier om je te helpen bij zakelijke onderhandelingen. Zoals veel grote bedrijven in de Verenigde Staten en over de hele wereld regelmatig zaken doen in China, kan het hebben van iemand die Mandarijn spreekt een ongelooflijke aanwinst voor een bedrijf zijn.

Er is geschiedenis en de corporaties hier: enkele van ‘s werelds oudste industrieën in dit gebied zijn duizenden jaren oud en ze overspannen generaties van dezelfde familie. Het is moeilijk om dat soort levensduur in de Verenigde Staten te vinden. Met dit niveau van succes komt ongelooflijke wijsheid.

Het is een andere levensstijl: de mogelijkheid om een ​​beroep te doen op een andere markt en te begrijpen wat het betekent om in een land met meer dan 1 miljard mensen te leven, is echte onderdompeling. Werken in een Chinees bedrijf kan je laten zien hoe je een beroep kunt doen op zo’n brede markt en hoe je kunt genieten van een andere vorm van leven.

Een marketingstage opdoen in China of naar het buitenland gaan voor een stageplaats kan een ervaring zijn die je nooit vergeet. Als u geïnteresseerd bent om meer te leren, neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Als je naar China wilt komen voor een marketingstage, kun je contact opnemen met stage, ze bieden een gratis stageprogramma en ze bieden ook een gratis verblijfsprogramma. Kijk voor meer informatie op www.internshipunion.comarts van de wereld

2017-11-12T02:26:10+00:00

留言