Sådan får du X1 Visa med praktik tilladelse

This post is also available in: en fr es de ru it nl pt-br

Hvad er X1 visum?
Student Visa (X1 Visa) udstedes til udlændinge, der kommer til Kina for studier eller avancerede studier i en periode på 6 eller mere end 6 måneder. Den anden studerende visum er X2 visum, der er til kortsigtet studie i Kina. Vi vil hovedsagelig tale om X1 visum.

Hvordan kan du ansøge om X1 visum?
Ansøg om en regelmæssig kursus på et universitet eller gymnasium / mellemskole. Regelmæssig kursus kan være:
1. Gradstudie
2. Offentligt udvekslingsprogram mellem universiteter og regering
3. Kinesisk kursus på universitet eller college

Hvis du ikke er indskrevet i nogen af ​​disse programmer, men du stadig ønsker at blive i Kina i 6 eller mere end 6 måneder. Vi kan hjælpe dig med dette.
Her er 2 muligheder

1. Hvis du er i udlandet
Du kan ansøge om et turistvisum og komme til Shanghai for at ændre det til X1 visum.
Længde: 1-2 uger
Krav: Kom til Shanghai i mere end 1 dag for boligregistrering og sundhedskontrol.

Behandle
• Pas side, kinesiske visum sider og nyere indtaste Kina side
• Ansøgningsskema
• Ansøgnings- og programafgift
• Dokumenter klar
• Kom til Shanghai for sundhed Tjek og boligregistrering (Hvis du allerede har disse, behøver du ikke at gøre dette trin)
• Visa ansøgning i Exit-Entry Bureau og vil få et midlertidigt papir med opholdstilladelse
• Pass og Visa leveret til dig
2. Hvis du er i Kina, og du har følgende visum, kan du ansøge om X1 visum

• 1. Z visa
• Dokumenter skal udarbejdes:
• Kopi af pas og alle kinas visum sider
• Ansøgningsskema
• Frigivelsesbrev fra sidste firma. Stemplet og underskrevet
• Sundhedstjek
• Shanghai boligregistrering

• 2. X1 visum
• Kopi af pas og alle kinas visum sider
• Ansøgningsskema
• Forladelse af brev fra sidste universitet eller kollega, der gav dig X1 visum
• Sundhedstjek
• Shanghai boligregistrering

• 3. X2 visum
• Kopi af pas og alle kinas visum sider
• Ansøgningsskema
• Sundhedstjek
• Shanghai boligregistrering

• 4. L visa
• Kopi af pas og alle kinas visum sider
• Ansøgningsskema
• Sundhedstjek
• Shanghai boligregistrering

• Praktikophold
• Krav: Ansøgere skal have praktikopgørelsesbrev fra arbejdsgiveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud