4 typer VISA for praktik i Kina

//4 typer VISA for praktik i Kina

4 typer VISA for praktik i Kina

This post is also available in: en fr es de ru it nl pt-br

Hvis du overvejer en praktikplads i Kina, skal du tænke på, hvilken slags visum du skal have til praktikopholdet. Her har jeg noteret 4 typer visum til undervisere og kandidater fra lokale kinesiske universitets- eller udenlandsuniversiteter og for en særlig gruppe af studerende “fransk” til praktik i Kina.

TYPE 1 – For Friske kandidater fra det lokale universitet (Shanghai).

Den 17. juli 2016, ifølge den nye politik fra Shanghai Labour Bureau, for den nye ansøgning ansøgning ansøgning, er eleverne anmodning om at levere originale 2 + års arbejdsreference brev i stedet for kopien. Den 1. maj 2016 for at tiltrække flere udenlandske talenter til at arbejde i Shanghai tilbyder Shanghai Labor Bureau en præferencepolitik for nyuddannede udenlandske studerende, selv om han / hun ikke har 2 års erhvervserfaring (minimumskravet for Kina, der arbejder visum før) , hvis de opfylder følgende betingelser, kan de stadig ansøge om arbejdstilladelse og visum her i shanghai direkte.

 

Master grad eller højere grad (få fra universitetet i Shanghai)
Ansat af et firma registreret i Shanghai Free Trade Zone (FTZ) eller Zhang Jiang højteknologiske park.
Færdighedsbevis, der passer til hans job

 

Men hvis du har afsluttet din uddannelse og ønsker at starte dit eget firma i Kina, kan du lovligt søge om et 2 års gyldigt S-visum til at være iværksætter og begynde at arbejde eller praktikant. Forudsætningen er, at du vil have din eksamensbevis samt en forretningsplan eller virksomhedsregistrering verifikation.

 

Skridt og dokumenter nødvendige

Original pas og visum
Midlertidig opholdstilladelse, original og kopi version.
Indsend formularen for VISA / OPHOLD PERMIT / RESIDENCE PERMIT APPLICATION FORM.
1 stk 2 * 2 billede
Den sundhedskontrol, der leveres af Inspektions- og karantænepræsidiet.
Personlig ansøgning eller firmaets ansøgning.
Forretningsplan, Original & Copy (Ingen behov for dem, der kommer som investor)
Virksomhedslicens, Organisationskodecertificering, Virksomhedsgodkendelsescertificering, original og kopi.

TYPE 2- Studerende, der holder X1 visum.

Hvis du vil ansøge om dette visum, er du velkommen til at kontakte [email protected]

Denne mulighed gælder både for deltidsjob eller praktikophold med betaling eller praktik uden betaling. Men det er ikke gyldigt for studerende med X2 visum. For de studerende, der studerer i Kina med et X1 Visa, får de lov til at få betalt eller ubetalte praktikophold i Kina. Du får et X-visum med “Off-campus praktik” på din visumside.

 

Nødvendige skridt og dokumenter:

 

Indsend en praktikopgave til dit universitet.
Få godkendelse og gå til indgangs- og afgangskontoret byens vigtigste offentlige sikkerhedsbureau for at opdatere opholdstilladelsen med detaljer om praktikvirksomhederne.
Når en gang er færdig, skal den studerende derefter henvende sig til indgangs- og afgangskontoret byens vigtigste offentlige sikkerhedsbureau for at opdatere sin opholdstilladelse med detaljer om det sted, hvor han skal arbejde eller interferere med og den periode, hvor han vil blive ansat.

 

Hvis du ikke har noget universitet, der kan understøtte dig med off-campus praktikstilladelse, er du velkommen til at kontakte os, vi kan hjælpe dig med at tilmelde dig programmet for X1 visum samt arbejdstilladelsen.

 

TYPE 3 – Studerende med graden fra universitetet i udlandet

 

Før der var intet visum til de internationale studerende, der ikke har nogen grad fra Kina til at praktisere i Kina, men nu støtter regeringen frizonen og udlandet med mere kommunikation og interaktion. Politikken giver denne slags studerende mulighed for at praktisere i de virksomheder, der er registreret i frizonen. Disse studerende kan komme med et visum til Kina og ændre det til S-visumet med tilladelsen til “Praktik” hos Port Visum agentur. Men hvis dit praktikfirma ikke er i Free Zone, kan du ansøge om X1 visum med juridisk praktikstilladelse. Det kan være fra 3-12 måneder. Ansøg om visum samt sprogkurser for at forbedre din praktikoplevelse.

 

Skridt og dokumenter nødvendige

Original Pass og Kina visum
Original og kopi af midlertidig opholdstilladelse fra politistationen.
Indsend formularen for VISA / OPHOLD PERMIT / RESIDENCE PERMIT APPLICATION FORM.
1 stk 2 * 2 billede
Dokumenter til din praktikplads (Invitationsbrev, Praktikbekræftelse. Virksomhedslicens kopi.)

 

TYPE 4 – Fransk under “Sino-fransk 1.000 praktikanter udvekslingsprogram”

Kina og Frankrig har lanceret en udvekslingsordning, hvorunder 1000 unge i Kina kan søge praktikophold i virksomheder i Frankrig. Ifølge en aftale, der blev indgået af de to lande i november, vil kinesiske virksomheder også acceptere 1.000 franske praktikanter i op til seks måneder, ifølge ministeriet for menneskelige ressourcer og social sikring.

For de studerende under dette program kan de ansøge om arbejdstilladelse eller “praktik”. Arbejdsgiveren skal ansøge om “Alien Employment License” mærket “Praktik” og give dig praktikopholdet og praktikopholdsbrev. Du kan ansøge om Z-visum, og efter at du er kommet til Kina, skal du ændre den til arbejde og opholdstilladelse mærket “Praktik” ?.

Dette program er under regering, det er lidt kompliceret.

Her er noterne

 

Der skal underskrives en trilateral aftale mellem virksomheden i Kina, ansøgeren og det universitet, som de for tiden studerer på – eller Service for Samarbejde og Kulturelle Tiltag – Fransk Institut for Kina for dem, der allerede har aflagt.
Der vil ikke blive tilbudt løn til den franske praktikant under praktikprogrammet, men der kræves et tilskud, der dækker de grundlæggende leveomkostninger.
Praktikopholdets minimumsperiode er tre måneder, med højst seks måneder.
For at deltage i programmet skal franske ansøgere opfylde følgende kriterier:

Har gennemført to års universitetsuddannelse i Frankrig eller erhvervet det franske eller kinesiske tertiary education diploma (eller tilsvarende kvalifikation) på mindre end et år
Har et bekræftet tilbud fra en kinesisk virksomhed
Hold et pas eller internationalt rejsedokument med mindst 12 måneders gyldighed
Vær mellem 18 og 30 år
Mød sundhedskravene
Har ikke kriminel optegnelse certifikat samt en forretningsplan eller virksomhedsregistrering verifikation.

 

Skridt og dokumenter nødvendige

Original pas og visum
Midlertidig opholdstilladelse, original og kopi version.
Indsend formularen for VISA / OPHOLD PERMIT / RESIDENCE PERMIT APPLICATION FORM.
1 stk 2 * 2 billede
Den sundhedskontrol, der leveres af Inspektions- og karantænepræsidiet.
Personlig ansøgning eller firmaets ansøgning.
Forretningsplan, Original & Copy (Ingen behov for dem, der kommer som investor)
Virksomhedslicens, Organisationskodecertificering, Virksomhedsgodkendelsescertificering, original og kopi.

By | 2017-11-11T20:09:48+00:00 oktober 24th, 2017|at få en praktikplads i Kina|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud