Chinezen spenderen veel aan reiservaringen

//Chinezen spenderen veel aan reiservaringen

Chinezen spenderen veel aan reiservaringen

Chinese toeristen besteden meer geld aan opgewaardeerde reiservaringen wanneer ze naar het buitenland gaan, en meer mensen zijn bereid om diepgaande, geïndividualiseerde en op maat gemaakte reizen te ondernemen, volgens een rapport dat deze week is vrijgegeven door de China Tourism Academy en het Ctrip.com reisbureau.

“De middenklasse, die de ruggengraat vormt van de uitgaande toeristische markt in China, is meer bereid om hun reistempo te vertragen en te genieten van diepgaande reiservaringen, of het nu gaat om accommodatie, eten, winkelen of culturele consumptie,” zei Dai Bin, directeur van de China Tourism Academy.

In de eerste helft van het jaar koos 42 procent van de Chinese toeristen voor reizen met groepen en 58 procent nam geïndividualiseerde reizen, zei Ctrip. De verschuiving viel samen met de toename van reissites en mobiele applicaties om reisinformatie en boektrips te vinden.

Vanaf 11 juli hadden 65 landen en regio’s een gunstig visumvrij of visum bij aankomstbeleid ingevoerd om Chinese toeristen aan te trekken, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Thailand was de populairste bestemming voor Chinese toeristen in de eerste zes maanden van 2017, gevolgd door Japan en Singapore. Het aantal Chinese toeristen dat Zuid-Korea bezocht, daalde 41 procent op jaarbasis.

Het totaal aantal Chinese toeristen dat naar Europa reisde, steeg met 65 procent en er wordt voorspeld dat 5,5 miljoen Chinezen dit jaar naar Europa zullen reizen, aldus het rapport.

Chinezen besteden meer aan reiservaringen

Na het ondergaan van een opeenvolging van hittegolven gedurende de afgelopen paar weken, kunnen we eindelijk wat opluchting krijgen, aangezien vandaag de 13e zonnegrens op de traditionele Chinese maankalender – Liqiu, wat letterlijk het begin van de herfst betekent, markeert. Hoewel periodes van warm weer nog steeds enkele regio’s van het land treffen, zal vanaf deze dag de zinderende zomerse hitte die we gewend zijn geleidelijk beginnen af ​​te koelen, net als in het oude Chinese gezegde dat zegt: ‘s morgens begint de herfst en ‘s avonds komt de kilte “.

Guangdong huis van toptalenten

Omdat Guangdong een actieve rol speelt bij het stimuleren van innovatie en het cultiveren van wetenschappelijk onderzoekstalent, is Guangdong nu de provincie met het grootste aantal hightechbedrijven, met een totaal aantal professionele en technische medewerkers van 5,38 miljoen, waarvan 710.000 hoog -niveau talenten. Tegen het einde van 2016 was Guangdong de thuisbasis van een totaal van bijna 20.000 hightechbedrijven, die als eerste in het land werden gerangschikt.

GZ is getuige van gedeeltelijke maansverduistering

Een gedeeltelijke maansverduistering zal naar verwachting plaatsvinden tussen deze avond en de vroege ochtend morgen (8 augustus). Experts zeggen dat de hoogte van de maan relatief laag zal zijn omdat de maan boven het zuidelijk halfrond zal zijn wanneer de zonsverduistering plaatsvindt, met de maximale hoogte van de maan boven de horizon 51 graden in Guangzhou. De zonsverduistering kan worden waargenomen in zowel Azië als Oceanië.

2017-11-12T01:56:29+00:00

留言