Chinees laatste economisch nieuws (2)

//Chinees laatste economisch nieuws (2)

Chinees laatste economisch nieuws (2)

6. CNR Online nieuws, de eerste nationale overheid achtergrond huurwoningen platform online testrun. Dit platform door de Hangzhou City Housing Security en Real Estate Authority, Alibaba Group biedt technische ondersteuning. Hangzhou huisvesting verhuur controle service platform officiële hoofd ZHENG Chenliang zei dat om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid te waarborgen, Hangzhou City Housing Authority heeft het recht om te controleren op het eigendom van de vermelde huizen, Alibaba heeft een service voor de verificatie.

7. China Securities Journal nieuws, fondsenwerving is moeilijk om het algemene fenomeen in de particuliere sector onlangs te worden. Insiders uit de industrie zeiden dat, hoewel sommige particuliere beleggers optimistisch zijn over de marktvooruitzichten, zelfs radicalen winstwinsten willen behalen. In het kader van een strikte beheersing van financiële risico’s is het duidelijk dat marktfondsen een afwachtende houding aannemen, waarbij investeringen voorzichtig en rationeel moeten zijn. In de komende tijd zal het probleem van kleine en middelgrote particuliere fondsenwerving blijven bestaan ​​en zal de herschikking van de particuliere sector versnellen.

8. CCTV Online nieuws, de Chinese 5G-promotiegroep gemaakt van het ministerie van Industrie en Informatie, de Nationale Commissie voor Ontwikkeling en Hervorming en het Ministerie van Wetenschap en Technologie, gezamenlijk georganiseerd om de resultaten van de tweede fase van 5G aan te kondigen. Hieruit blijkt dat elke indicator voldoet aan de normen van de International Telecommunications Union en 5G naar verwachting de commercialisaties tegen 2020 zal realiseren. In de 5G-tweede fase van de test van dit jaar presteren sommige Chinese bedrijven bijna het beste niveau van de sector. Dit betekent dat het 5G-tijdperk van Chinese communicatiebedrijven naar verwachting de wereld zal leiden.

9. Xinhua News Agency nieuws, de implementatie van de nieuwe versie van “Shenzhen Housing Provident Fund Loan Management Regulations” werd onlangs vrijgegeven, die bepaalt dat het kind’s voorzorg fonds kan worden gebruikt voor de ouders om de leningen van de ouders te kopen of terug te betalen. Children’s voorzorgsfonds saldo van het fonds kan worden gedeeld met de ouders om een ​​hoger kredietbedrag aan te vragen; of rechtstreeks aan de ouders van het voorzieningsfonds leningen hoofdsom en rente om de terugbetalingsdruk te verlichten. Het helpt bij het bereiken van een intergeneric provident fondsrekeningsaldo van de Unicom, waardoor de rol van voorzorgfondsleningen wordt gemaximaliseerd.

10. Beijing Daily News, dat begon op 29 september, begon de dagmarktfilmmarktoorlog met het tonen van “Sewing Machine Band” “Sky Hunter” en andere films. Volgens de verwachting van industriële insiders, wordt verwacht dat het totale kassasysteem van National Day dit jaar 2,4 miljard zal bereiken en het gemiddelde dagelijkse inkomen meer dan 300 miljoen yuan was, veel meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

2017-11-12T01:44:06+00:00

留言