Beijing 2022 opent eerste wereldwijde werving van personeel

//Beijing 2022 opent eerste wereldwijde werving van personeel

Beijing 2022 opent eerste wereldwijde werving van personeel

Het organiserend comité voor de Olympische en Paralympische Winterspelen in Beijing 2022 opende hier zijn eerste wereldwijde werving van personeel op maandag.

In totaal zullen 22 personeelsleden worden geworven voor 21 functies, waaronder 11 personeelsleden die wereldwijd voor 10 posities worden aangeworven. Posities in deze werving betrekken majors bij planning en bouw, locatiebeheer, marketing, media, financiën, recht en vreemde talen.

Het organiserend comité van Beijing is verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de voorbereidingen en het organiseren van Beijing 2022. Momenteel heeft het comité negen interne afdelingen, twee operationele centra en ongeveer 170 personeelsleden.

Om een ​​team van professioneel en internationaal personeel op te bouwen, zal Beijing 2022 de wereldwijde werving in de toekomst voortzetten.

De wervingsprocedures omvatten online aanmelding en eerste kwalificatie-evaluatie (20-31 maart), onderzoek en evaluatie (half april – eind mei).

De te gebruiken personen worden bepaald op basis van hun gecombineerde onderzoeksresultaten, werkervaringen, positie-matching-graad en de resultaten van achtergrondrecords. De aanvragers kunnen voor informatie op de wervingspagina van de website Beijing 2022 inloggen.

Beijing 2022 zal ook een talentenpool oprichten. Degenen die de intentie hebben om deel te nemen aan het werk van Beijing 2022, maar niet voldoen aan de kwalificaties voor de posities die deze tijd zijn aangeworven, kunnen inloggen op de wervingspagina om zich aan te melden voor hun opname in de talentenpool.

2017-11-12T01:22:39+00:00

留言