9 redenen waarom je stage zou moeten lopen in China!

//9 redenen waarom je stage zou moeten lopen in China!

9 redenen waarom je stage zou moeten lopen in China!

9 redenen waarom je stage zou moeten lopen in China!

Als ‘s werelds snelstgroeiende grote economie is China niet verrassend een van de meest aantrekkelijke bestemmingen voor veel internationale studenten en afgestudeerden om hun stage of loopbaan te beginnen. Op basis van deze tendens heb ik Set in China opgericht, een stagebureau om die talenten te helpen bij het vinden van de beste kansen om hun professionele en persoonlijke ontwikkelingsdoelen te bereiken; Hoe meer ik echter over dit bedrijf leerde, hoe meer redenen ik vond waarom mensen geen stage in China zouden moeten doen.

1. Te veel vacatures om uit te kiezen.

Met zoveel opties, kan het moeilijk voor je zijn om te kiezen welke baan je het meeste plezier zou hebben. China is de grootste exporteur van goederen in de wereld, wat betekent dat er tal van banen zijn voor buitenlandse werknemers, alleen de internationale handel, om nog maar te zwijgen over de banen in het onderwijs, e-commerce en andere kansen in de internationale industrie.

2. Mensen ontmoeten uit verschillende culturen en een persoonlijk netwerk opbouwen.

De schatting van de bevolking in China, gebaseerd op de prognoses van de Verenigde Naties, is iets meer dan 1,4 miljard. Om te overleven in zo’n grote groep mensen, inclusief andere buitenlanders, moet je een persoonlijk netwerk op internationaal niveau opbouwen. Je kunt de hele dag niet meer thuisblijven en zult mensen uit verschillende culturen en landen ontmoeten, of zelfs mensen die voor heel verschillende industrieën werken. Met al die nieuwe vaardigheden op het gebied van communicatie en aanpassingsvermogen, zult u overal ter wereld kunnen leven.

3. Moet wat Chinees leren en spreken.

Om in China te wonen en te werken, is het een voordeel (hoewel niet noodzakelijk) als je wat Chinees kunt begrijpen en spreken. Ongeacht dialecten en accenten is het Mandarijn nog steeds een van de moeilijkste talen om te spreken in de wereld. Als u echter Chinees kent, is het gemakkelijker te begrijpen waarom Chinese mensen hun klanten heet water aanbieden of waarom ze u eraan blijven herinneren dat u warm water moet drinken als u zich niet goed voelt. Je kunt misschien ook 1 of 2 liedjes in het Chinees leren.

4. Moeilijk om te stoppen met vrienden maken.

Wanneer je tot een nieuwe cultuur komt, zoals China, kan het maken van een paar vrienden je gemakkelijker helpen aanpassen aan het leven in China, vooral met degenen die een goed hart hebben of eerder een soortgelijke ervaring hebben gehad. U hebt bijvoorbeeld vrienden van over de hele wereld – Azië, Europa, Afrika, Amerika en Australië. China wordt een smeltkroes waar je Chinees Nieuwjaar, Kerstmis, Halloween, Eid al-Fitr, Diwali en vele andere festivals kunt vieren.

5. Moet meer denken en meer leren.

Stage lopen in China zal je helpen je eigen ideeën te ontwikkelen en meer waardevolle vaardigheden te leren voor je toekomstige zaken in een van de belangrijkste centra van economische hulpbronnen. Bovendien zal verbondenheid met het zakelijke netwerk van China en het kennen van de Chinese bedrijfscultuur ook een veel bredere brug vormen voor uw toekomstige carrière.

6. Moet van tijd tot tijd Engels gebruiken.

Zelfs als je geen Mandarijn kunt spreken, kun je nog steeds rondreizen in China door Engels te spreken. Het is goed nieuws voor sommige buitenlanders omdat ze niet de kans krijgen om hun eigen taal te spreken, maar Engels is meer dan een communicatiemiddel in China. Meer Chinezen beseffen het belang van de Engelse taal, wat de behoefte aan Engelse leraren verhoogt. Een parttime lesopdracht tijdens een stage zal je gemakkelijk de extra onderwijsvaardigheden geven en ervaren wat je overal ter wereld en geld kunt gebruiken, natuurlijk.

7. Te veel smakelijk voedsel om te proberen.

Er zijn Chinese restaurants over de hele wereld, maar als het gaat om Chinees eten in China, kan het niet vergelijken. Het kan verschillen van het Chinese eten dat je in andere landen ziet, en je zult zien dat er te veel keuzes zijn. Sichuan eten te pittig voor jou? Probeer een gerecht uit Shanghai of Hangzhou. Smaakknoppen nog steeds niet tevreden? Maak je geen zorgen; er zijn acht andere belangrijke keukens waar je uit kunt kiezen. Met 24 verschillende manieren om te koken ben je in een mum van tijd verslaafd aan echt Chinees eten. Alleen al daarom mis je China. Eggrolls en dumplings van thuis zullen nooit meer hetzelfde smaken.

8. Soms moet je door China reizen.

Er zijn enkele stages die reizen vereisen en met zoveel prachtige uitzichten is het moeilijk voor iedereen die niet wil reizen. Je zult het moeilijk vinden om nee te zeggen tegen The Great Wall in Beijing, waar je dicht bij de eerste keizer van Qin en de Mo Kao-grot kunt verblijven in Dun huang in Gansu, waar je muurschilderingen en geschilderde sculpturen kunt bewonderen. Je zult ook onder de indruk zijn van de Yellow Mountain in Anhui, waar je voor altijd kunt zien en de Li-rivier in Yunnan, waar water en bergen op natuurlijke wijze rond elkaar stromen.

9. Je zult China altijd missen als je de stage hebt afgerond.

Na je verblijf in China zal het voor jou zo gemakkelijk zijn om verliefd te worden op dit mysterieuze land. Van de grote verscheidenheid aan gerechten en landschappen tot je nieuwe netwerken en kennis, je zult je volgende stage al plannen. Dus waarom wachten? Begin vandaag met uw toekomstige carrière met uw eigen Chinese stage-ervaring op maat met Set In China.

2017-11-12T01:43:31+00:00

留言