3 stappen naar stage succes zoeken

//3 stappen naar stage succes zoeken

3 stappen naar stage succes zoeken

Een paar weken geleden voltooide ik mijn projectpresentatie bij de Unit Chief of Operational Risk Management bij de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank. Ik had twee maanden aan het project voor kwantitatief risico-aggregatie gewerkt. Mijn manager gaf me de volledige autorisatie en flexibiliteit om middelen bij de bank te krijgen, en het was de beste stage-ervaring die ik ooit heb gehad. Nu ik mijn stage heb volbracht, reflecteer ik terug op mijn tijd op Carey en waardeer ik wat me naar een succesvolle stage heeft geleid.

1. Stel veeleisende, maar haalbare doelen: ik leg deze woorden op een klein briefje en bevestigde het vlak voor mijn bureau om mezelf eraan te herinneren dat ik nooit moest vergeten mezelf voorwaarts te duwen. Het komt vaak voor dat afgestudeerden zichzelf in een lage positie plaatsen, denken dat ze niet voldoen aan de vereisten van een rol en sturen nooit het CV. Maar als we onszelf niet op de eerste plaats vertrouwen, zal niemand anders ons ook vertrouwen. Het is noodzakelijk om onze marktwaarde te kennen en onszelf daar te plaatsen, in de juiste markt, met de juiste prijs. Tijdens de stage vroeg ik om aan een volledig nieuw project te werken en was verrast door wat ik in twee maanden kon bereiken. En natuurlijk zullen er meer kansen worden geboden als u uw waarde en potentieel voor anderen aantoont.

Sommigen van u zijn mogelijk bang voor mislukken. Ik kwam naar Carey zonder financiën- of computerwetenschappelijke achtergrond dus koos ik ervoor om me in te schrijven voor de meeste financiële en IT-gerelateerde cursussen, die me veel hebben geholpen tijdens mijn zoektocht naar een stageplaats. Werkgevers zullen enthousiast zijn als ze onverwachte ervaringen van u opdoen. Zelfs als ik een B behaalde in die cursussen, zou de kennis nog steeds waardevol zijn (maar probeer hoger te streven dan een B!).

2. Loop stevige stappen: dit moet een houding zijn ten opzichte van ons dagelijks leven. Stel je voor om iets te doen, doe het goed, en zet er voldoende tijd en energie in. Anders verspil je tijd niet om te beginnen. Ik herinner me dat ik behoorlijk lang heb gewerkt aan een cursus Enterprise Risk Management en het tijdens een interview heb genoemd. Ik kon het project nog steeds goed onthouden en gaf een gedegen uitleg over de belangrijkste punten voor de interviewer omdat ik veel tijd en energie heb gestopt om het in de eerste plaats te schrijven. Het verbeterde begrip van ERM was een belangrijke reden om dat interview te wissen.

Tijdens een ander interview vroeg de chef-staf mij om een ​​voorbeeld te geven van hoe ik mijn tijd en multitasking beheers. Ik zei dat ik een lijstmoordenaar ben. Ik kon voelen dat ze niet tevreden waren met het antwoord, want het was nogal cheesy. Dus ik heb het uitgewerkt. Ik zei dat ik vond dat een lijst nuttig was om de tijd te beheren, omdat het me helpt de belangrijke, maar niet-urgente taken te volgen. Misschien voel je dat sommige taken niet belangrijk zijn, maar ze kunnen nuttig zijn als je er vroeg mee begint. Door lijsten te houden, kan ik dus vroeg beginnen met belangrijke maar niet-urgente taken en heb ik voldoende tijd om te multitasken. De interviewers waren blij met de uitwerking. Zelfs voor een kleine actie als het houden van een lijst, als ik het degelijk doe, kan ik erover nadenken en het verder toepassen op het zoeken naar werk.

3. Interviews kunnen niet binnen een dag worden voorbereid: laat u niet misleiden. Het grootste deel van de voorbereiding moet elke dag worden gedaan. Wat we na de uitnodiging kunnen doen, is om nog meer vertrouwd te raken met de organisatie en de afdeling en na te denken over hoe het aansluit op ons carrièrepad. Nog voor je een uitnodiging voor een interview ontvangt, als je elke dag een stevige stap zet en elke opdracht serieus neemt, weet je precies hoe je speciale en levendige voorbeelden moet geven en specifieke vragen kunt stellen tijdens het interview. Het ultieme wapen om alle interviews te wissen is om meer exposure te krijgen en ervaring op te doen voor het interview. De beste antwoorden komen altijd uit kleine dagelijkse accumulatie en zijn afgestemd op eerdere discussies.

2017-11-12T01:52:57+00:00

留言